Doamneeeeeeeeeeeeee…ler Domnului Doamneee…

Crăciun Fericit!

Am fost şi la colindă. Azi urmează, totuşi, partea a doua. Mă simt mai “de Crăciun” acum, că nu colind toată ziua (mă rog, noaptea :D). As usual, întalnirea era la 6, ne-am adunat pe la 6 jumate – 7, am mers în colindă la fosta dirigintă (care acum e în concediu de maternitate – fix când avem noi bac s-a trezit şi ea :)) ) şi am luat-o pe la case. Premieră, îmi aud numele destul de devreme prin planuri -o să mergem la câţiva de prin Cetate, apoi la stadion şi după, la mine, lăsând centrul mai la urmă, că sunt mulţi. Nu-mi venea să cred, o să ajung şi eu acasă mai repede de 2, că săraca mama a stat după trupa noastră în fiecare an până dimineaţa. Eterna scuză este că eu stau la capătul lumii, dar după experienţele de ieri, când am ajuns pe toţi coclaurii, sincer – la mine e chiar civilizaţie :))))

Anyway, ideea este că iniţial era vorba să ajungem la mine pe la 12, când colo mă trezesc la 2, în centru (au apărut nişte urgenţe – foarte previzibil), că nu mai venim la mine decât mai încolo, ca să nu ne mai tot întoarcem. Mi-a pierit tot cheful, noroc că mi-a revenit până la 5 jumate, când am ajuns de fapt la mine. Tot drumul am cântat: colinde, hituri româneşti de acu’ 10 ani, cântece populare… Acasă ne-am întâlnit cu “trupa” surorii mele (vreo 5 persoane), am făcut un grup mai mare şi am jucat boltz până s-a terminat vinul 😀 La final, toată lumea era fericită :)))

P.S. Şi până la urmă, nu am cântat Trei păstori deloc. Dar am compensat cu reprize lungi şi urlate de “Doamne, ler Domnului Doamne” pe stradă, să acoperim toţi ceilalţi colindători care staăteau în faţa uşii. Just a personal ambition.

Comentarii Facebook

comments

1 Comment on Doamneeeeeeeeeeeeee…ler Domnului Doamneee…

  1. Eternal Sunshine of the Spotless Mind
    December 26, 2008 at 3:29 pm (9 years ago)

    Nimic nu se compara cu mersul cu colinda:))

    Reply

Leave a Reply