Blogoholic?

Există aşa ceva? Posibil. Fac eu parte din specie? Mă îndoiesc.

Ieri, un prieten şi-a făcut intrarea pe messenger astfel: blogobsedato…castigi ceva? :)). Hmm…dacă stau să mă gândesc, câştig. Dar lui i-am zis că nu, pentru că am senzaţia că experienţa şi uşurinţa tot mai mare de a te exprima nu este exact genul de câştig la care se referea el. Financiar, nu primesc nimic, aşa că dacă m-aş lua după standardele din zilele noastre, nu se rentează şi prin urmare ar trebui să încetez. De ce altceva, dacă nu pentru bani, ar renunţa cineva la timpul lui pentru a scrie pe un blog?

Eh… de-aia! Pentru că îmi place. Să facem un scurt istoric.

Blogul meu a luat fiinţă în 7 ianuarie 2007 şi nu a avut nici un scop precis, nici o idee inspirată. L-am creat ca să mă aflu în treabă. Am început să postez din săptămână în lună şi apoi în câteva luni…şi m-am plictisit. L-am lăsat lac. Nu ştiam ce să mai scriu, nu citea nimeni, nu-mi mai păsa. Dar am găsit ceva interesant despre< a href=" http://lavidademe.com/2007/10/cele-mai-scumpe-telefoane-din-lume/"> telefoane, au mai intrat oameni dar, cum iar am fost în pană de inspiraţie, s-au dus. Când am dat peste o tipă obsedată de talia de viespe, mi-am adus aminte că am totuşi un blog, am postat, am mai câştigat ceva cititori şi am încercat să-i menţin. Încă aveam probleme în a fi o prezenţă constantă, dar mintea a luat-o la fugă în direcţii noi, ideile au început să curgă, mi-am propus să scriu măcar un articol pe săptămână, iar acum apare ceva nou aproape zilnic 🙂

Cât despre suporteri…conform counterului care a împlinit ieri o lună, am avut 1677 de vizite din 5 ianuarie încoace. Poate că în spatele lor sunt 100 de oameni, dar şi dacă ar fi doar 10, tot nu mă las de scris. Dacă mă citeşte măcar un om, înseamnă că tot nu scriu prea rău şi merită să continui, pentru mine, pentru voi.

Concluzie: Money isn’t everything. Not for me. Not now.

Comentarii Facebook

comments

2 Comments on Blogoholic?

 1. Little Miss Happy
  February 6, 2009 at 2:04 pm (9 years ago)

  asa si eu..
  e o chestie asa faina sa te descarci pe blog, sa cunosti oameni, sa vezi cum gandesc, sa iti faci prieteni (si dusmani uneori)..nu e deloc pierdere de timp.
  Iubesc blogul meu pentru simplul fapt ca sunt eu transpusa acolo in mii de litere. Si pentru ca peste ani si ani o sa vad cum gandeam acum si ma voi amuza 🙂
  Eu te citesc. Deci scrie in continuare 😀

  Reply
 2. Anonymous
  February 10, 2009 at 9:47 pm (9 years ago)

  Nu te opri din scris!
  Pe mine m-ai cucerit.
  Azi am intrat pe blogul tau si o sa intru zilnic de acum inainte.
  Succes!

  Reply

Leave a Reply