Promovare

Stăteam şi mă gândeam zilele astea, că tot am vreme: Care-i toată faza cu promovarea? Luată de valul turmei, am fost la un moment dat foarte decisă şi chiar am căutat pe net să-mi cumpăr un domeniu, că tare bine ar suna să fie punct ro în coadă, nu blogspot punct com. Şi la un moment dat, în vâltoarea gândurilor gen “la-vida-deme e prea lung”, “deme e deja luat”, “oare ce să fac şi cum să-i pun nume?” mi-a răsărit în cap o altă întrebare: la ce bun?


Ok, nowadays e în trend să ai domeniu propriu, “să te găsească mai uşor lumea”. De ce nu? Păi, pentru că în primul rând ce am eu aici se cheamă un blog aproape abandonat, timp de aproape 20 de zile pe lună – mă refer la articole, comentariile mele nu se pun. Reclame n-am, să merg pe ideea că mai mulţi vizitatori = mai mulţi bani, so why bother? And pay for it? Gaură în buget pe timp de criză nu prea pot să numesc ceva rentabil.

Da, e şi mândria aia a omului să fie apreciat, să ştii că intră X sau Y din alt capăt al universului şi-ţi citeşte aberaţiile. O fi, dar dacă numai într-aia stă toată minunea cu domeniul propriu, eu nu am de gând să îmi cumpăr. Mi-s de-ajuns cele câteva zeci de oameni care mă citesc pur şi simplu, chiar dacă trebuie să dea search pe Google că au uitat numele. Şi dacă nu mai intră, c’est la vie – nu aspir la discul de platină pentru vizitatori / lună, nu că aş avea vreo şansă, dar na 🙂 )

So, promovare? Concret, mie ce-mi iese? Ţie ce ţi-a ieşit? Deocamdată, cred că o să vânez concursuri de genul celui pe care l-a câştigat allé, poate-poate… dacă tot e moka 🙂

Comentarii Facebook

comments

Leave a Reply