Alice in Wonderland [2010]

Iacătă că a ajuns şi necunoscătoarea de mine la primul film 3D (that’s right, NU am văzut Avatar şi nici nu mă tentează). Alice in Wonderland este şi primul film la cinema văzut în Timişoara, aşa că poate înţelegeţi de ce tot aleg la filme de vreo lună încoace – voiam să fie ceva drăguţ. Well, drăguţ a fost. 3D a fost. What else?


Na, povestea probabil că aţi aflat-o deja de pe imdb sau cinemagia sau orice alt site de genul. Când eram mică am citit cartea lui Lewis Caroll, dar nu apucasem să văd vreo ecranizare, prin urmare ieri am fost pusă faţă în faţă cu amintirile mele şi cu imaginaţia copilului de atunci. Mi-a plăcut tare mult Johnny Depp – este întruchiparea perfectă a unui pălărier nebun şi trăsnit :))

Nu au fost foarte multe elemente 3D, dar a fost okey pentru mine, că oricum mi-a luat ceva timp să mă obişnuiesc cu noua viziune asupra lucrurilor (mă durea puţin capul când am ieşit) şi am tresărit de câteva ori, când mi se părea că mă izbeşte acţiunea (mă rog, creanga) drept în faţă. Oricum, îmi place că într-adevăr, parcă eşti chiar în interiorul filmului şi iei parte la ceea ce se întâmplă acolo – nu mai e doar o poveste proiectată pe o pânză sau un ecran.

Nu-s recenzionist profesionist, aşa că mai mult de atât nu vă pot spune. Ce-aş mai putea adăuga? Nimic altceva decât: Go and see it yourself! 🙂

P.S. Mulţumesc fanilor însoţitorilor mei (ale căror nume nu le-am reţinut integral, spre ruşinea mea, aşa că nu reproduc niciunul, să nu fie cu supărare) – fără ei nu aş fi avut ideea să merg la film, plus că nici nu aş fi ştiut cum să ajung acolo, la cât de pierdută în spaţiu (şi în mall) sunt 🙂

Comentarii Facebook

comments

3 Comments on Alice in Wonderland [2010]

 1. Bogdanescu
  March 9, 2010 at 5:59 pm (8 years ago)

  Eh, nu vreau sa-ti stric distractia si entuziasmul legat de film, dar sa sti ca este o ecranizare superba facuta de cei de la Walt Disney, e mai veche ce-i drept, da e bine structurata pentru un desen animat. Cat despre noul film, nu stiu ce sa zica nu l-am urmarit, dar daca zici tu ca e interesant, asa sa fie. Cat despre parerea mea legat de tehnologia 3D sa sti ca nu e ceva foarte sofisticat, sunt doar doua "lentile" sau "ecrane" depinde cum vrei sa le numesti una peste cealalta, puse in asa fel incat sa formeze o mica-mare diferenta intre imaginea de pe unu, si imaginea de pe celalalt, astfel ca poate fi urmarita "clar" doar cu acei ochelari "speciali" uhh…:)) eu unul nu am fost prea entuziasmat dupa filmul Ice Age 3 3D, au fost Raka si George super cuprinsi da mno, intreaba-i pe ei pentru mai multe informatii :))

  Reply
 2. dAImon
  March 10, 2010 at 4:32 am (8 years ago)

  no, însemnarea ta mi-a amintit că l-am văzut şi eu deja, aşa că am pus de-un review pe scurt.

  mersi? 🙂

  Reply
 3. ahunor
  March 15, 2010 at 8:23 pm (8 years ago)

  Mi s-a parut ca a fost o ecranizare / adaptatie foarte slaba, mai exact nu destul de Tim Burtonesque. Ori a fost vina mea, si credeam ca va fi ca American McGee's Alice. Ceea ce speram foarte mult.

  Reply

Leave a Reply