Plete cu Farmec

După cum anunțam pe twitter și facebook în urmă cu vreo 3 săptămâni, subsemnata este una dintre cele 30 de persoane selectate de către trender.ro pentru a lua partea la prima lor campanie word-of-mouth, realizată cu firma Farmec Cluj Napoca, gama Gerovital. Ok, și ce-i cu asta?

Păi, e. După o vară în care părul meu cel lung s-a “copt” la foc mai mare sau mai mic și a fost persecutat cu aparate de coafat și pieptănături nu întotdeauna blânde (că na, când trebuie să descurci ditamai coama în 2 minute, nu prea ai chef să o iei cu binișorul), soluțiile de regenerare ce mi-au fost propuse nici că puteau pica mai bine 🙂 Plus că am tot auzit despre cât de bune ar fi produsele Gerovital și, nu știu cum se face, nicicum n-am apucat să la încerc. Acum era momentul!

Ce-am primit pentru uz personal? O loțiune regenerantă cu petroleum, un șampon special, o mască și mai specială și un spray termoizolant, ca să nu mă mai stresez că îmi distrug podoaba capilară din cauza foehnului. În plus, 5 prietene au fost cadorisite cu un set ce conține un kit pentru regenerarea părului (fiole), mostre de cremă lift hidratantă, cremă hidratantă simplă și cremă contur ochi, plus câte un șervețel demachiant BioGenya, însoțite, desigur, de câte o broșură explicativă.

Profitând de faptul că, pentru noi, Crăciunul a venit mai repede anul ăsta, ne-am pus pe testat și comentat conținutul pachetelor – deh, cum fac femeile. Și pentru că sunt o tipă așa drăguță, vă las să priviți prin gaura cheii, cu alte cuvinte o să public în zilele următoare impresiile și observațiile vizavi de produsele primite. Stay tuned, voi reveni cu “dezvăluiri șocante” (umm, not really, doar foarte sincere) cât de curând 🙂

Comentarii Facebook

comments

5 Comments on Plete cu Farmec

 1. Ovi
  November 13, 2010 at 9:20 pm (7 years ago)

  Mai am o prietena care e in teste ca si tine 🙂

  Reply
 2. Cyanilla
  November 16, 2010 at 2:13 pm (7 years ago)

  40 de trenderi mai exact.

  Reply
  • Deme
   November 16, 2010 at 9:28 pm (7 years ago)

   Mea culpa 😀

   Reply

2Pingbacks & Trackbacks on Plete cu Farmec

 1. Salon în teste - Livin' la vida Deme
  November 6, 2011 at 9:06 pm (6 years ago)

  […] sau aparate de făcut cafea. De când cu comunitatea trender, şi-au făcut apariţia în zona asta şampoanele, cremele, deodorantele şi chiar lentilele de contact, în cazul meu. Dar cine a mai auzit de un […]

  Reply

Leave a Reply