Magia Crăciunului nu e la fel fără Familie

…iar Coca-Cola o ştie, însă cu toate astea alege (cred) să ne strice bucuria. Dacă încă nu v-aţi prins unde bat, keep reading.

După cum băutorii de Cola (şi nu numai ei) probabil ştiu, în perioada 19 noiembrie – 30 decembrie se desfăşoară o promoţie prin care poţi câştiga pahare branduite în ediţie limitată de Crăciun, dacă găseşti sub capac cuvintele “Magie”, “Crăciun” şi “Familie”.

Eu, mare amatoare de chestii personalizate (în special agende, pixuri şi pahare) m-am pus pe colecţionat capace – nu doar de la sticlele pe care le consum personal (am o perioadă mai… moleşită, aşa că am ajuns să consum puţin cam des, pentru că mă agită), ci şi de la prieteni. Ce am găsit până acum: magie, magie, Crăciun, magie, Crăciun, Crăciun, magie, Crăciun…. şi tot aşa, vreo 20 de capace. Nici vorbă de familie!

Ok, după câteva sticle de acest gen, mi-am zis că poate ar trebui să cumpăr şi din alte magazine şi alte sortimente (2 litri, 1 litru, cola zero), cine ştie cum au fost distribuite din fabrică şi din depozite. No luck.

Singura “consolare”  este că nici alţii nu au găsit picior de neam sub capacele galbene, deci poate că mai rămân vreo 2 pahare şi pentru mine, în caz că oi găsi vreodată cuvântul magic. Dar tot e aiurea. Where’s the fun in playing, if you know you’re never gonna win? 

Comentarii Facebook

comments

4 Comments on Magia Crăciunului nu e la fel fără Familie

 1. Razvan
  December 11, 2012 at 4:36 pm (5 years ago)

  Daca o sa gasesc capacul cu pricina, ti-l dau tie, dar cu conditia stricta ca atunci cand vin la tine sa ma servesti din “paharul care pe jumatate imi apartine mie” 😛 :))

  Reply
  • Deme
   December 13, 2012 at 8:34 am (5 years ago)

   Sure! 😀

   Reply
 2. Levi
  December 12, 2012 at 9:48 pm (5 years ago)

  Eu am una bucata de “familie” prin preajma si am si pahare destule, deci daca o vrei e a ta. Dopul adica. Familia ramane 😛

  Reply
  • Deme
   December 13, 2012 at 8:35 am (5 years ago)

   Aww, ai face tu asta pentru mine? 😀

   Reply

Leave a Reply