Un mod plăcut de a te trezi dimineaţa…

Momentul cel mai greu al zilei este dimineaţa, când eşti nevoit să te dai jos din patul moale şi cald, dar de mâine toată această problemă va fi de domeniul trecutului, pentru că trezirea va fi o plăcere…
Designerul Ming Hsu (putea fi altceva decât chinez?) a creat această minunăţie de ceas. Ceasul are o lumină care să te scoată din bezna nopţii cât şi toate cele necesare pentru a-ţi arăta cât este ora. Totuşi, ceea ce atrage cel mai mult este procedeul pe care îl urmează pentru a te ajuta să începi ziua mai plăcut. Acesta presupune:
Pasul 1: Degajă o aromă plăcută în camera ta.
Pasul 2: Muzica preferată (programată de tine, bineînţeles) sau sunetele care nu te-ar face să-ţi “sară inima din piept”, vor “umple” încăperea.
Pasul 3: O imagine reconfortantă este proiectată pe un perete al camerei sau chiar pe tavan ca să vezi ceva frumos imediat ce deschizi ochii.

Cred că este cel mai simpatic ceas deşteptător care a fost creat până acum, şi chiar că ar merita să avem aşa ceva acasă… Dar staţi liniştiţi, nu fac reclamă gratuită, de altfel nici nu aş putea pentru că din păcate deşteptătotul pe bază de aromaterapie nu e încă disponibil la noi.

Sursă de inspiraţie pentru acest articol: stiletto.ro

Comentarii Facebook

comments

Leave a Reply