Răpirea vacilor americane

Când zic vaci, mă refer strict la sensul propriu al cuvântului, pentru că deocamdată nu am de gând să devin nutriţionistă şi să discut problemele de alimentaţie ale populaţiei feminine americane. Oricum, o vacă, în orice sens ar fi ea, nu pare a fi o tentaţie atât de mare încât să fie subiectul unei răpiri. Şi totuşi… este.

Şi se întâmplă în America, în special în California, pentru că se spune că acolo laptele e cel mai bun. Cel puţin aşa susţin ei. Sincer, nu mă pot mă pot lansa în afirmaţii si teorii despre răpirile extraterestre, dar oamenii ăia ori au văzut într-adevăr ceva, ori vor să atragă şi mai mulţi turişti (pare ceva mai posibil). Cert este că au făcut un site: http://www.cowabduction.com, unde toţi cei care au suferit pierderi de vite pot intra să se consoleze că şi capra vecinului (în acest caz vaca) a dispărut. “Caprele” de la mulţi vecini, pentru că ei dau acolo un număr de 682.309 capete dispărute.

>Puteţi găsi tot felul de poze cu răpiri extratereste suprinse pe diverse aparate foto, dar nu bag mâna în foc că sunt reale. La fel de bine ar putea fi imaginaţia unor oameni care nu acceptă faptul că au venit hoţii şi le-au furat o vacă, aşa că scornesc poveşti şi prelucrează în Photoshop ceva ca să atragă atenţia. Poate cifra aia nu e câtuşi de puţin reală. Poate că e. Cine poate şti?

Oricum, semnul din dreapta ar putea să confirme ipoteza că totul este o poveste pentru turişti. Şi totuşi, oamenii ăştia par serioşi. Intervievează diverşi păgubiţi, îşi deghizează animalele, lasă mesaje pentru aliens. Oare ei chiar cred în povestea asta?

magini preluate de pe http://www.cowabduction.com

Comentarii Facebook

comments

Leave a Reply