Mai sunt şi oameni de treabă…

Azi mi s-a întâmplat o chestie ce m-a surprins. Chiar că nici nu mă aşteptam.

Prin a doua pauză, intră o tipă la noi în clasă. Nu o mai văzusem niciodată şi mă gândeam că sigur a venit la vreo colegă de-a mea. Nu are rost să o bag în seamă. Se tot învârte ea pe la uşă, mai schimbă 2 vorbe şi mă trezesc cu ea la banca mea, cu un carnet de elev deschis la prima pagină, întrebându-mă “E al tău?” Eu rămân mască. Da, era al meu, dar nu înţelegeam ce caută la ea. Nu m-am îmbătat în ultimele 2 zile, şi ştiu sigur că îl aveam ieri dimineaţă, doar l-am pus în mapă. Şi nu am scris nicio notă în el, să-l fi dat la semnat şi să se fi rătăcit pe la vreun prof…nu avea sens. La care ea mai adaugă: “Ţi l-a găsit o fată de la nr.4 (pentru cei care nu ştiu, este un liceu aflat foarte aproape de HCC, la care sunt eu) în autobuz… ţi-a căzut probabil.”

Buuun, măcar m-am lămurit ce caută la ea…dar totuşi, cum m-a găsit? Doar nu scrie pe el clasa 12 F, să ştie unde să vină. Bine, se poate deduce că sunt a 12-a, pentru că mi-s trecute mediile pe primii 3 ani, dar sunt 9 clase de a 12-a în liceu… Hmm…”Mersi”, i-am zis. Măcar tipa care l-a găsit a avut bunul simţ să roage pe cineva să mă caute şi să mi-l dea, alta în locul ei poate l-ar fi lăsat acolo sau l-ar fi aruncat, iar eu mi-aş fi dat probabil seama de lipsa lui la sfârşitul semestrului. So thank you… dar totuşi, cum m-a găsit?

Întrebarea a primit un răspuns în vreo 5 minute, când o colegă m-a lămurit: “Te-a găsit tipa aia care te căuta? Că a venit la mine şi ţinea carnetul deschis, întrebând dacă te ştiu” =)) O da! o fi umblat prin tot liceul, cu carnetul meu la prima pagină, cu poza aia a mea idioată: “O ştii pe asta?” :)))

Oricum, efortul este de apreciat. Mulţumesc. Aşa o să pot să mă mândresc la nepoţi cu notele mele, dacă îl pierdeam duse erau… :))

Comentarii Facebook

comments

3 Comments on Mai sunt şi oameni de treabă…

 1. Nosfer
  November 27, 2008 at 10:04 pm (9 years ago)

  mmm, “f” filo – numai tipe interesante pe la profilu ala, nu? :)) frumos din partea ei.

  Reply
 2. Chestah'
  November 27, 2008 at 11:38 pm (9 years ago)

  Bravo tu deme, in sfarsit ai dobandit maturitatea necesara incat sa ii multumesti tinerei ce ti-a readus inca un an posibilitatea de reducere la personal :))

  Reply
 3. Deme
  November 28, 2008 at 5:49 pm (9 years ago)

  @ Chestah: Da’ sa stii… decat sa dau 4 lei in plus pe-un bilet, mai bine vin cu tine la o cafea miercuri dimineata ;)) hai ca stiu ca iti convine ;))

  Reply

Leave a Reply