Back to reality…

Jbang! Cam aşa a făcut realitatea versus capul meu când m-am trezit de dimineaţă şi patul în care doarme sora mea când vine acasă era gol. If she’s gone…then reality must be somewhere near. Dacă ea nu e acasă, e la Timişoara, prin urmare vacanţa e gata. Şi nu-mi place cum sună asta. Deja m-am obişnuit cu prezenţa celui de-al patrulea membru de familie în casă, cu dormitul până la 11-12-1, cu filmele, cu muzica, cu pijamalele care ţineau loc de haine de casă… Şi nu vreau să mă gândesc că de mâine mă întorc la dragul şi scumpul HCC, unde toată lumea o să întrebe, ca o placă stricată într-un repeat interminabil, cum a fost de Crăciun, revelion, în vacanţă, doar ca să te simţi obligat să întrebi şi tu la rândul tău, din politeţe, şi să poată începe să îţi înşire extraordinarele şi deloc interesantele lor peripeţii din vacanţă.

But there’s always a bright side… măcar mai sunt doar 4 săptămâni de şcoală, fie ele mai grele pentru că trebuie să ne facem note şi să nu ne stricăm mediile, dar măcar la sfârşitul lor vine din nou o vacanţă de 1 săptămână…Scurtă, dar mereu binevenită. Deh, aşa e românul, nici nu se termină vacanţa că deja se gândeşte când e următoarea :))

Comentarii Facebook

comments

2 Comments on Back to reality…

 1. XupetiK
  January 5, 2009 at 10:23 am (9 years ago)

  Deja ti-e dor de mine… AWWWWWWW :)))

  Reply
 2. Nosfer
  January 5, 2009 at 7:47 pm (9 years ago)

  o sa dorm eu pentru tine pana la orele alea :)) teoretic sunt student si eu, practic… imi pasa atat de mult de facultate ca n-o frecventez aproape deloc so… eu am vacanta tot timpul :>

  Reply

Leave a Reply