1 an de fericire

În data de 16 martie 2008 îmi hotăram un nou happy…start 🙂 Ca urmare a vizionării filmului “Notting Hill”, în care am găsit o fază ce mi se potrivea la momentul respectiv, am decis: De mâine, 17 martie, sunt fericită! Ipocrită? Eu una nu mă consider.

Bineînţeles că fericirea mea i-a şocat pe mulţi. Apăream radioasă peste tot şi lumea mă întreba ce am păţit. Sunt fericită, le spuneam. Au fost tot felul de scenarii care să-mi explice starea: ba că am câştigat la loto (nu…), ba că m-am lovit la cap (nu), ba că mi-am găsit marea dragoste (nu!) :)) De când trebuie să aibă fericirea un motiv clar? A fost doar ziua în care am avut o revelaţie, am ajuns şi eu la concluzia că viaţa este prea scurtă ca să avem timp de regrete, ziua în care am decis că ceea ce am deja chiar îmi poate ajunge ca să mă consider mulţumită, ziua în care încruntarea şi plângerile nu şi-au mai găsit loc pe lângă mutra mea. Iarba e verde, soarele străluceşte (vorba filmului…şi nu, nu se referă la weed :)) ) În fond, ce drept am eu să îţi stric ziua cu o mutră acră, numai pentru că sunt o frustrată? Eliminăm frustrările, privim viaţa cu optimism şi trecem peste rele cu zâmbetul pe buze. Şi cel mai important, căutam partea bună a lucrurilor, jumătatea plină a paharului. Pentru că, hai să fim sinceri, tot timpul este o parte bună în absolut orice. Dacă nu crezi, dacă ai vreun dubiu legat de asta, dă-mi un mail şi te ajut să o descoperi. Pentru că există. Sunt convinsă.

A propos de asta, sunt două vorbe foarte cunoscute:
1. Optimistul este un prost fericit; pesimistul e doar prost.
2. Pesimistul spune “Mai rău de-atâta nu se poate…”. Optimistul spune: “Ba se poate!” :))

Anyway, azi se împlineşte un an de happy attitude. O să sune clişeic şi poate o să vă aducă aminte de reclamele de la teleshopping, dar “my life got better” 🙂 Probabil că life sucks, dar cu atitudinea potrivită toate trec mai uşor. So, heads up, pentru o viaţă mai veselă pentru toţi! 🙂

LE: Am găsit un articol în ton cu anul meu de fericire pe site-ul lui rasebo. E chiar tare, luaţi exemplu 🙂

Surse: poza 1, poza 2.

Comentarii Facebook

comments

3 Comments on 1 an de fericire

 1. Runn3r
  July 31, 2010 at 4:20 pm (8 years ago)

  Ai dreptate. N-am nici un dubiu legat de existenta fericirii fara motiv, n-o sa-ti trimit mail desi mi-ar placea sa conversam. Is curios cum de nimeni nu a comentat pana acum.

  Reply
 2. Runn3r
  July 31, 2010 at 4:21 pm (8 years ago)

  A, am uitat niste ps-uri :
  1. Ai loc in blogroll-ul meu.
  2. O sa ma uit azi la Notting Hill 🙂

  Reply
 3. Runn3r
  August 3, 2010 at 7:55 pm (8 years ago)

  M-am uitat duminica de fapt :D, nu sambata. Mi s-a parut plictisitor din trailer, dar a fost foarte "entertaining" 😀

  Reply

Leave a Reply