Global warming ??

Toată lumea ştie că e încălzire globală. Că vine efectul de seră peste noi, că o să ne sufocăm de cald pe micuţa noatră planetă. Ce să spun pot să spun? Nimic altceva în afară de “bă mă leşi”? Eu cred că vine mai degrabă răcirea globală, new ice age (şi nu este vorba de film :P) Altfel, ce e cu ninsoarea asta cu fulgi cât penele, de parcă suntem în videoclipul de la Love Me? (btw, foarte tare videoclipul)

Am venit acasă, înnorat. Mi-am zis: Sigur o să plouă. Da’ de unde! Când am ieşit 5 minute mai târziu, ningea în toată regula, de mi se părea că visez – m-au trezit la realitate nămeţii de pe ochelari. Fulgii mari şi pufoşi pluteau efectiv până atingeau pământul, în slow motion, nu era nici un pic de vânt care să le imprime vreo direcţie…parcă păşeam într-un tablou. Ce e cu ninsoarea asta în 19 martie? Parcă venea primăvara, am cumpărat ghiocei, am dat mărţişoare, au trecut şi babele… Pe când puneam bine săniuţa şi scoteam de la naftalină hainele de primăvară, se trezeşte să ningă! :))

O, unde eşti tu, încălzire globală? :))

Comentarii Facebook

comments

6 Comments on Global warming ??

 1. Bibistrocel
  March 19, 2009 at 6:34 pm (9 years ago)

  O fost ciudata rau de tot ninsoarea asta care pare sa mai dureze inca..sincer sper sa se topeasca:D..oricum sa speram k i zapada mieilor..si-o sa fie ultima si o sa vina primavara:D

  Reply
 2. Violeta
  March 19, 2009 at 9:24 pm (9 years ago)

  good point :))

  Reply
 3. argentinito
  March 20, 2009 at 12:40 pm (9 years ago)

  muy bueno!

  Reply
 4. Deme
  March 20, 2009 at 12:51 pm (9 years ago)

  Argentinito mamă, nu cred că ai înţeles tu ceva din articol, da’ mă bucur că eşti de acord cu mine :))

  Reply
 5. argentinito
  March 20, 2009 at 2:40 pm (9 years ago)

  como es que sabes español?

  Reply
 6. Deme
  March 20, 2009 at 9:37 pm (9 years ago)

  Ha sido facil de aprenderla 🙂

  Reply

Leave a Reply