Renovări

Am fost sâmbătă seara în Pub 13, că deh, abia s-a redeschis în 27 februarie şi eram curioasă ce-au făcut în 2 luni de renovări. Păi e… cam la fel :)) I mean, prima impresie la intrare a fost: “A, au renovat ceva?”, dar am reuşit să inspectez mai bine când m-am aşezat la o masă. So, schimbări:

– au dat jos steagurile, aşa că localul pare brusc mult mai înalt, pentru că nu mai este senzaţia aia că o să îţi pice în cap tavanul;
– au instalat nişte armuri (întregi sau bucăţi din ele), săbii şi steaguri medievale pe pereţi (doar câteva, e ok);
au rezolvat scările alea din lemn care scârţâiau şi mi-era frică să nu se rupă când păşeam pe trepte :)) Acum sunt încadrate frumos în cărămidă, se potriveşte cu restul localului;
– angajaţii au acum uniformă – fetele poartă cămăşi şi rochie până în pământ, iar băieţii au cămaşă şi vestă – again, stil medieval.

Posibil să fi făcut ceva schimbări la DJ (spaţiul lui parcă era mai mic înainte), dar nu-s prea sigură. În rest, s-a păstrat muzica variată, sâmbătă era stilul anilor ’80-’90, unele colege au cam strâmbat din nas, dar mie mi-a plăcut. S-au mai plâns fetele de băuturi (vodca avea un gust ciudat, cică), but in the end it was right.

So, Pub 13 lovers, am senzaţia că o să vă placă şi de acum înainte… 😀

Comentarii Facebook

comments

1 Comment on Renovări

  1. XupetiK
    March 3, 2009 at 12:01 am (9 years ago)

    Au dat jos steagurile? Pai aia mi se parea ca e reprezentativ… si pe ala cu Che Guevara l-a dat jos?
    Anyway, incadrarea in medieval mi se pare ok dupa cum spui… merge mana in mana cu traseul celor 3 fortificatii. Can’t wait to see!

    Reply

Leave a Reply