Ani de liceu, cu prostii de toată ziua…

Patru ani şi atâtea amintiri… Hai să ne legăm în articol ăsta doar de băieţi, care au probleme în a-şi demonstra vârsta reală, pentru că în aceşti ani au avut tot felul de preocupări de care, probabil, nu au avut vreme la grădiniţă, că altfel nu-mi explic manifestările tipice unui copil de 4-5 ani. O mică retrospectivă (L.E. a ieşit cam lungă):

– prin clasa a X-a, s-au bătut dragii de ei cu ouă crude în timp ce noi, restul, eram în laboratorul de informatică; pe când am revenit (mai aveam vreo 3 ore), se spărseseră 2 dintre ele, unul chiar în mijlocul clasei şi mirosea de ţi se făcea rău, abia am rezistat cu toate geamurile deschise până la ora 2;

– deşi interzis prin regulament, fotbalul în clasă nu ne-a lipsit niciodată, condimentat cu mici “binecuvântări” şi ţipete când mingea ateriza pe coafura vreunei colege. O urmare vizibilă a fotbalului a fost o tablă spartă şi abia după o jumătate de an ne-au adus alta în loc…

– tot în categoria sport extrem indoors intră şi frisbee, când ne ascundeam pe sub bănci ca să rămânem cu capul ataşat gâtului, parcă eram pe front :))

– au mai avut băieţii şi o perioadă de acrobaţii prin clasă, când se vârau toţi în dulap sau săreau peste 10 scaune suprapuse sau se trânteau în diverse chestii, filmând tot (ulterior, filmuleţele ajunse în mâna directorului au atentat la vreo 2 puncte din nota la purtare a autorilor)

ora de geografie s-ar putea numi la fel de bine şi “Pregătire fizică şi morală pentru război”: zboară cocoloaşe de hârtie (uneori, chiar mingi de fotbal făcute din foile din jumătate de caiet, lipite cu scotch – dacă primeşti una din-aia în cap, te crezi în cosmos, la câte steluţe vezi), aterizează de nicăieri mâncare (bucăţele de pâine cu unt, o felie de salam, coji de seminţe/portocale/banane, sticksuri etc), spumă de săpun, bucăţi de radieră, scrum, pixuri, cărţi de joc şi cam tot ce poate zbura…ce mai, ca la grădi! :)) De reţinut momentul când se face prezenţa şi ies băieţii din dulap, răspunzând “prezent” când îi strigă profesorul, iar azi prezenţa s-a făcut pe fondul “Hristooos a înviaaat din morţi…”, că doar nici o săptămână n-a trecut de la Paşti :)) Şi mai sunt şi “miresmele” de la chestiile cărora le dau foc – cam aceleaşi care sunt folosite şi pe post de proiectile 😀

– am avut şi demonstraţii de scrimă, cu planşele de la geografie înlocuind săbiile, până s-au ferfeniţit toate şi s-au rupt şi beţele de susţinere… iar cei 6 c(r)ai ai clasei şi-au scris numele pe o bucată de pal (de fapt, poliţa de la un dulap), au transformat-o în placă memorială şi ea a tronat frumuşel câteva luni pe perete 🙂

peretele nostru a “gustat” de-a lungul anilor măr, banană, ou, pâine cu gem, lapte, ştrudel, a băut şi niţică apă…ce mai, un trai îmbelşugat şi un meniu destul de echilibrat! Şi ficusul cred că a băut mai mult Cola decât mine, în 18 ani! :))

Dar uite că titlul este “Plouă…cu furtun(ă)”…pardon, era, că după ce am aberat atâtea despre momentele funny, furtunul nu mai este personajul principal. Anyway, ultima idee a băieţilor îi vizează pe toţi cei care ies afară în pauză, fie în părculeţul din faţa liceului, fie hai-hui. Vine vara şi căldura, aşa că ei, dorind bineînţeles să facă o faptă bună, au decis să răcorească oamenii cu pungi pline cu apă ţintite (şi nimerite!) pe sau lângă băncuţele pe care se aşează fetele. Iar recent, şi-au cumpărat şi un furtun (cum sunt alea cu care ne spălăm maşina acasă) şi le fac duş celor care au nenorocul să treacă pe sub ferestrele clasei noastre, că jetul nu ajunge până în părculeţ. Se pare că toată joaca lor cu apa a adus ploaia, o mică furtună, aşa că şi-au putut lua şi ei concediu, sărăcuţii! :))

P.S. Dacă am uitat vreo năzbâtie semnificativă, te rog să contribui cu un comentariu 😉

Comentarii Facebook

comments

10 Comments on Ani de liceu, cu prostii de toată ziua…

 1. Anonymous
  April 24, 2009 at 8:59 pm (9 years ago)

  Lasa ca daca nu eram noi baietzii cu prostioarele noastre cam toate deveneatzi niste mici lesbiene frustrate:)))))

  Reply
 2. Deme
  April 24, 2009 at 9:02 pm (9 years ago)

  zise Radu, presupun 🙂 pare stilul lui 😉

  Reply
 3. XupetiK
  April 25, 2009 at 5:55 am (9 years ago)

  ai uitat aruncatu cu pungi sau prezervative pline cu apa de la geam… cam in acelasi scop ca si faza cu furtunu de care povesteai… noi nu eram asa evoluati :))

  Reply
 4. Deme
  April 25, 2009 at 9:19 am (9 years ago)

  Xupetik, de pungi am zis… 🙂

  Reply
 5. NeverEnding
  April 26, 2009 at 9:12 am (9 years ago)

  Merita sa fii facut “tantalau” dupa ce faci o prostie doar pentru a smulge hohote? DAAAA! :))

  Acum, la liceu fiind, suntem doar 3 baieti in clasa. De fapt, dupa aparente nu-s sigur daca suntem 3 au ba. Anyway, aialalti 2 colegi sunt foarte cuminti. Zau ca n-ar incerca sa vada cat de rapid poti fi dat afara de la ora… (glumesc)

  Ca tot ziceai de hartie si construit diferite obiecte din hartie: eu creez penisuri din orice am la indemana. :)) pixuri, hartie, scoci, ochelarii colegei :))

  O zi insorita va doresc!

  Reply
 6. G
  April 26, 2009 at 10:52 am (9 years ago)

  ma bucur ca nu sunt singurul care se implica in genul asta de activitati :))

  Reply
 7. Anonymous
  April 26, 2009 at 4:46 pm (9 years ago)

  atat vreau sa-ti spun:te iubesc!

  Reply
 8. Sadak
  April 26, 2009 at 6:17 pm (9 years ago)

  Cum as putea sa spun ca nu-mi place? Totusi, articolul pentru fete cand il faci? Nu de alta, dar nu cred ca vrei sa-l fac eu :D.

  Reply
 9. Deme
  April 26, 2009 at 8:06 pm (9 years ago)

  @ NeverEnding – Welcome! Măi, fiecare se preocupă de ceea ce i se pare important :))

  @ G şi @Anonim (puteai să te semnezi şi tu, să ştiu cu cine am onoarea) – Bine aţi venit!

  @ Sadak: Urmează şi un articol despre fete, tocmai i-am promis şi unei colege… deşi trebuie să recunosc, la ele nu prea am ce critica 🙂 băieţii sunt baza când vine vorba de picat sub bancă de râs :))

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Ani de liceu, cu prostii de toată ziua…

 1. Dacă aş fi din nou în clasa a noua… - Livin' la vida Deme
  January 23, 2012 at 12:39 pm (6 years ago)

  […] Nu obişnuiesc să formulez fraze cu “dacă”, la timpul trecut, ci le păstrez pentru prezent şi viitor – singurele timpuri pentru care mai am încă alternative şi pot să analizez care dintre ele ar fi mai bună. Evit, pe cât posibil, să mă întorc în trecut şi să îmi pierd vremea gândindu-mă cum ar fi fost dacă făceam sau nu făceam cutare chestie – oricum nu mai pot schimba nimic. Dar acum voi face un efort şi, la îndemnul lui Alex, care mi-a pasat săptămâna trecută o leapşă, voi vorbi despre clasa a noua şi lucrurile pe care le-aş face altfel dacă m-aş întoarce înapoi având gândirea de acum. Prefer să mă iau după regula originală, aşa cum a fost dată de Jteph, şi să mă exprim sub forma unor sfaturi “to the 14-year-old-me”, mai degrabă decât să fac încă o recapitulare a anilor de liceu. […]

  Reply

Leave a Reply