Ce faci de 1 mai?

Asta e întrebarea săptămânii, subiect universal de discuţie, cam ca şi cu vremea la englezi. Nu mai ştii ce să zici, hop, mai bagi un “ce faci de 1 mai?”, primeşti răspuns, dai detalii despre ce super-tare (beţie) o să fie la nu-ştiu-ce cabană unde mergi tu, o să porneşti robinetul de amintiri din anii trecuţi şi ai mai umplut 5 minute, plictisindu-l pe cel de lângă tine. Bla bla. It’s that easy.

Partea cea mai tare este când îţi văd mutra circumspectă atunci când afli răspunsul meu: nu am planuri. Da, e 27 aprilie, mai sunt 4 zile şi eu nu ştiu ce voi face, surprinzător…sau nu. Niciodată nu-mi plănuiesc evenimente de genul ăsta cu câteva luni înainte, de obicei aflu unde voi petrece cu o zi înainte, e mai ok aşa. Analizez toate propunerile şi decid atunci, pentru că în felul ăsta scap şi de invitaţii la cabană – lumea a plecat deja 🙂

De ce nu vreau cabană? Pentru că nu sunt adepta plecatului pe 3 zile cu o grămadă de oameni care se fac varză, de revelion, 1 mai, ziua vecinei sau mai ştiu eu ce… Nu-mi place să întrec măsura la nimic, iar alcoolul şi el intră în această categorie. Şi cum în ziua de azi, trei zile la cabană egal beţie cruntă, mai bine mă abţin, nu vreau să fiu cea care îi ţine pe toţi de cap deasupra toaletei… În plus, prefer să fiu cu oameni conştienţi, cu care să pot face şi altceva în afară de număratul dozelor de bere goale, ştiţi voi, chestiile alea clasice pe care le fac oamenii când ies la aer liber. Moreover, vreau să sărbătoresc strict ziua muncii, nu încă două pe lângă ea, că şi-aşa n-am vreme :))

Anyway…ăsta e unul dintre articolele plictisitoare, cum mai am eu obiceiul să scriu, de adoarme lumea înainte să ajungă la capăt. Dacă totuşi ai ajuns să citeşti şi ultimul paragraf, ai ocazia să te lauzi cu planurile tale folosind formularul de comentarii 🙂

Comentarii Facebook

comments

6 Comments on Ce faci de 1 mai?

 1. haemoglobian
  April 27, 2009 at 6:50 pm (9 years ago)

  Surprinzator,stiu,dar de 1 mai o sa raman acasa,si o sa dorm toata ziua.Cel mai bine,cel mai ieftin si dupa aia reusesc sa imi si incarc bateriile.Have fun orice te-ai hotara sa faci in ziua aia!

  Reply
 2. Deme
  April 27, 2009 at 6:51 pm (9 years ago)

  Ce promptă eşti! Abia am apucat să dau Publish :)) Somn uşor de 1 mai 😀

  Reply
 3. haemoglobian
  April 27, 2009 at 6:54 pm (9 years ago)

  :)) pai te-am vazut prima acolo la blogroll si am vrut sa vad ce ai scris.Multam fain!:D

  Reply
 4. Vio
  April 27, 2009 at 7:10 pm (9 years ago)

  stau acasa, dorm si, dupa ce reusesc sa ma trezesc, invat 😀

  Reply
 5. idée scandalisée
  April 27, 2009 at 10:53 pm (9 years ago)

  acum doi-trei ani m-as fi dus in vama veche. acum prefer sa lenevesc cu al meu prieten, sa gatim ceva bun si sa ne plimbam fara vreun scop anume.

  Reply
 6. Catalin
  April 28, 2009 at 5:54 pm (9 years ago)

  Nici eu n-am planuri, s-ar putea sa-mi para rau. In ultimii doi ani am ajuns in Vama, posibil si anu’ asta (desi habar nu am unde as putea sa ma cazez).

  Reply

Leave a Reply