Flash informativ

Întrerupem transmisiunea de pornografie de pe internet cu un buletin de ştiri special(e).

1. Rihanna s-a despărţit definitiv de Chris Brown.
Cântăreaţa în vârstă de 21 de ani a mărturisit recent într-un interviu că dragostea ei pentru Chris Brown a fost doar ceva trecător şi într-un singur sens, pentru că şi-a dat seama că de fapt el nu ţine la ea cum ar trebui. Gelozia ei se pare că a fost întemeiată, deoarece la scurt timp după ce i-a cerut iertare pentru episoadele violente, a cerut-o în căsătorie şi ea a acceptat, fiind dispusă să îi acorde o nouă şansă, Chris a fost văzut la o petrecere în compania unei tinere, fiind surprinşi mai târziu de către paparazzi în ipostaze nepotrivite cu apropiata lui cununie. Indignată, Rihanna a rupt relaţia cu celebrul cântăreţ, refuzând să mai creadă în promisiunile lui şi recunoaşte că a avut o perioadă de “orbire”, dar acum şi-a dat seama ce gen de om este şi nu este dispusă să îşi piardă cei mai frumoşi ani din viaţă lângă un om care nu o aprecieză la justa valoare. Prin urmare este din nou singură şi în căutare! 🙂

2. Criza financiară – the end!
Specialiştii în criză (da, avem şi aşa ceva) au estimat că actuala criză economică se va încheia în cursul lunii aprilie sau cel târziu la sfârşitul lunii mai. Se pare că, în urma unei analize amănunţite şi realiste a situaţiei, s-a elaborat un plan aplicabil imediat ce va scoate planeta din impas financiar. Soluţia (finală) aparţine unei politiciene germane, Renate Kerstin, care propune soluţii inovatoare, precum disponibilizarea unei treimi din funcţionarii publici şi investirea banilor care ar fi constituit remuneraţiile lor pentru sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii, cu o constribuţie de 65% la bugetul statului.

3. Turnură meteorologică
În ciuda previziunilor făcute în urmă cu cca 2 săptămâni, meteorologii au constatat o îmbunătăţire vizibilă în starea vremii. Analizele graficelor au scos la iveală o schimbare a direcţiei maselor de aer şi a presiunii, ceea ce va duce la dispariţia diferenţelor uriaşe de temperatură (30 grade Celsius ziua şi -5 grade noaptea) anunţate anterior. Astfel, avem parte în sfârşit de o veste bună pentru agricultura românească, ce ar fi fost altminteri distrusă de aceste variaţii, mugurii plantelor neputând rezista la îngheţ. Se pare că acest eveniment este parte a fenomenului de refacere a stratului de ozon, favorizat de plantarea de puieţi în cadrul programelor şcolare desfăşurate în oraşe precum Alba Iulia.

Aici se încheie, doamnelor şi domnilor cititori de blog, buletinul nostru de ştiri. Mulţumim reporterului nostru special în teren, Deme. Sperăm că, în ciuda caracterului neserios în care au fost scrise cele 3 articole, ele v-au adus zâmbetul pe buze în această seară de 1 aprilie.

Numele politicienei germane l-am generat aici folosind prenumele meu. De Rihanna nu puteam să nu mă leg, că este subiectul meu preferat când am chef să critic – mă bazez pe ideea că nu o să mă dea în judecată, pentru că nu ştie româneşte şi oricum nu citeşte ea un blog de-ăsta anonim 🙂

O primăvară frumoasă tuturor şi…think positive! 🙂

Comentarii Facebook

comments

Leave a Reply