Sunt curioasă…

A venit vremea completării albumelor de a 12-a, cu rugăminţi (“Te rog, îmi scrii în album, că dup-aia nu mai vin la şcoală…”) sau atenţionări de genul “vezi ce scrii, că o să citească şi mama”. Încă nu şi-a scos toată lumea pozele, unii n-au album, alţii nu au făcut ordine în el… o grămadă de chestii organizatorice la care tineretul românesc e praf. Aşa că în primul rând sunt curioasă dacă o să apucăm să scriem la toţi sau o să fie ca şi în generaţia surorii mele, când au rămas câte 15 spaţii goale per album – s-au mai tot întâlnit să scrie în ele după bac… Nu vreau să repet greşeala asta, aşa că mi-am lipit ce poze aveam şi l-am dat azi la completat primilor trei colegi doritori, deşi trupa mea de best friends nu era pe la şcoală.

Acum vine a doua curiozitate: oare ce o să scrie lumea? Ce o să îşi aducă aminte despre mine? Să fie cântecele din fiecare pauză, masajul, temele date la copiat, ajutorul pe la franceză sau pe la teste, blogul, stilul de a vorbi repede, energia mea de la chefuri, rezistenţa la alcool? Până acum, s-a menţionat de 2 ori blogul şi au vorbit în trecăt de mulţumirile pentru teme. What’s next? Scrieţi, oameni, scrieţi… 😀

I know that curiosity killed the cat…but I just can’t help it 🙂

Comentarii Facebook

comments

5 Comments on Sunt curioasă…

 1. vizionarul
  May 27, 2009 at 5:21 am (9 years ago)

  o să-ţi scrie acolo ce te aştepţi şi ce NU te aştepţi. O să ai ocazia să descoperi câte feţe are omul şi o să fii impresionată de prostia unora.
  Peste ani când te vei uita la poze şi la album vor fi doar amintiri frumoase.

  Reply
 2. Liviu
  May 28, 2009 at 2:31 pm (9 years ago)

  Ce vremuri…

  Reply
 3. Mircea Popescu
  May 28, 2009 at 7:51 pm (9 years ago)

  Ei album, eu nu m-am obosit niciodata cu de-astea. Probabil ca mai sunt pozele asa, intr-un plic, cum le-am primit, intr-o cutie de pantofi pe undeva, daca nu le-o fi aruncat careva.

  Reply
 4. Unguru`
  May 31, 2009 at 5:03 pm (9 years ago)

  Albumu’ inca il am necompletat si o sa-l tin asa, nu de alta da’ ar fi pacat sa se apuce sa scrie unu’ si altu’ in el tot felu’ de prostii. Ma rog, nici faptu’ ca clasa mea ii formata 90% din baieti nu ma face sa-l dau la completat.

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Sunt curioasă…

 1. Schimb de clase - Livin' la vida Deme
  November 23, 2010 at 10:21 pm (7 years ago)

  […] satisfăcută curiozitatea de acum câteva săptămâni despre care v-am povestit şi vouă (clickaici). În mare parte s-au scris lucruri bune, se ştie că la înmormântări şi la scris amintiri […]

  Reply

Leave a Reply