La mulţi ani, dragi cititori!

Ce contează dacă eşti major sau minor? Asta e o chestie pur orientativă, ca să ştie statul când eşti apt de muncit şi plătit impozite şi intrat la închisoare. Dar noi, în sinea noastră, suntem cu toţii copii. Altfel cum se explică bucuria de a primi un cadou, de a ni se acorda atenţie, încăpăţânarea, răbufnirile de sinceritate, pacea care ne loveşte sufletul aşa, din senin, from time to time? În plus, bărbaţii cică rămân mereu copii. Iar femeile, prin faptul că îşi cresc pruncii, nu îmbătrânesc mental niciodată. Şi uite aşa ajungem toţi copii maturi, copii care au grijă de alţi copii mai mici.

Dar în fond, toţi suntem copii la mama şi când mergem în casa părintească, tot cu copile ţi se aderesează ai tăi, fie că ai 5 sau 60 de ani. Aşa că la mulţi ani vouă, copii care aţi crescut fără să îmbătrâniţi!

P.S. Ori am inserat de nşpe mii de ori “copil” în două paragrafe, ori la loc comanda.
P.P.S. Peste câteva zeci de minute se încheie o nouă zi de sărbătoare plasată în prima zi a lunii, la fel ca 1 ianuarie, 1 martie, 1 aprilie, 1 mai sau 1 decembrie. Oare sunt puse aşa pentru că sunt importante, sau din lipsă de inspiraţie?

Comentarii Facebook

comments

Leave a Reply