Oops we did it again…

Iacătă că ne reîntâlnirăm cu domniţele şi cavalerii comunicării scrise prin blog din Alba Iulia, pe aceeaşi terasă de la Pub 13, însă într-un număr ceva mai măricel (hey, nu aşteptaţi prea mult de la noi, că doar orăşelul nostru e cam “mort”) :). Merita să las pe-aici o însemnare (să facem o tradiţie) nu prea lungă, căci alţi virtuoşi ai tastaturii au relatat deja evenimentul.

Ce mi-a plăcut de data asta a fost în primul rând că au apărut feţe noi – Adrian Boholţan, Adrian Popescu, Guardian Ange, Alle şi Liviu şi-au făcut şi ei timp să vină, să-i cunoască lumea. Mi-a mai plăcut şi faptul că nu am fost singura purtătoare de rochie de la masă (thanks for being there, Alle), cum a fost data trecută, când eram un nor albastru între oameni serioşi.

A fost drăguţă şi iniţiativa lui makavelis de a ne încuraja să ne criticăm unul pe altul, ajutându-ne astfel să evoluăm. Păcat însă că de la mine nu au scos nimic, pentru că am o înclinaţie să văd the bright side of things şi trec foarte uşor peste părţile negative. 🙂 Prin urmare, trebuie să mă gândesc serios ce aş avea de reproşat oamenilor de acolo în legătură cui blogul lor – probabil că dacă mă apuc să recitesc ultimele 20 de articole ale fiecăruia, aş putea ajunge undeva.

Dar ceea ce mă încântă cu adevărat este că m-am simţit între prieteni acolo şi se pare că şi restul sunt dornici de o nouă întâlnire, într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat (dacă e mai apropiat, tare mi-ar plăcea să merg şi eu). Poate părea ciudat că ne tot întâlnim, dar adevărul e că de fiecare dată mai auzi ceva, mai prinzi o şmecherie, mai înveţi ceva util şi atâta timp cât chestia asta funcţionează, de ce nu? 🙂

În final, ne-am adunat (alfabetic, să nu fie cu supărare):
Adrian Boholţan
Alex Potor
Alle
– Deme (that would be me)
Guardian Angel
Jorjh
Kabool
Liviu
Makavelis
Popescul
Stefan Irimia
Vizionarul

+ guest star :)) a fost verişorul “spaniolizat” al lui Alex Potor, chiar dacă n-are blog 🙂

Well, dragilor…la mai multe!

Au mai scris despre asta makavelis, alle, vizionarul, guardian angel, Liviu.

Comentarii Facebook

comments

2 Comments on Oops we did it again…

 1. Liviu
  August 28, 2009 at 8:11 pm (9 years ago)

  Nu lua in nume de rau parerea mea pe blog. Am sustinut ca prima impresie nu conteaza niciodata si mi-am si exprimat clar opinia. Eu asa te vedeam, asa te reperam. Forta raspunsului tau mi-a dovedit ca m-am inselat. Prin urmare, un nou motiv sa nu judecam oamenii dupa prima impresie.

  Reply
 2. Deme
  August 30, 2009 at 2:35 pm (9 years ago)

  @Liviu: Don't worry, nu ţi-am luat nimic în nume de rău. Doar că uneori oamenii mă percep greşit şi nu-mi place să o las aşa 🙂

  Reply

Leave a Reply