Deme, pensionara

Dacă ieri vă descriam cum e viaţa de student căminist după un semestru petrecut în Timişoara, astăzi vă spun că mă apropii cu paşi repezi de ziua pensionării. Nu mă dau dusă pe caz de boală sau bătrâneţe, ci pur şi simplu… o săptămână de vacanţă petrecută acasă a avut darul să mă transforme din fată aia energică ce dansează toată noaptea într-o plantă de apartament (acuma mi se potriveşte numele), ce visează la drogul ei.

Timişoara. Cămin. Joi seara, ora 20. N-aveam niciun chef de ieşit în oraş, şi asta nu pentru că m-aş fi gândit la faptul că aveam ore de dimineaţă, ci pentru că mi-era deja somn. Cum naiba să mi se facă somn la ora 8 seara? Şi dacă ar fi prima dată…dar nu, chestia asta s-a întâmplat frecvent în ultimele aproape 2 săptămâni.

Am căutat posibile motive. Oboseala sesiunii s-a epuizat prin cura de 8-10-12 ore de somn pe noapte pe care am făcut-o acasă. În noaptea de dinainte dormisem destul, la fel şi în celalalte. Iubit care să mă extenueze nu am. Gravidă nu-s, să zici că de acolo se adună greutatea în pleoape şi lipsa de chef. Astenia de primăvară n-ar trebui să se manifeste, la câte vitamine am luat în sesiune.Then what? :))

Nu ştiu ce să mai cred, ştiu doar că mă simt bătrână. Plăcerea de a sta trează nopţile s-a dus pe apa sâmbetei de când m-a apucat lenea şi moleşeala – cred că şi mama e mai energică de cât mine acum! Mai lipseşte să mă şi culc odată cu găinile şi atunci va fi clar: am devenit o pensionară.>

Comentarii Facebook

comments

3 Comments on Deme, pensionara

 1. Madalina
  February 19, 2010 at 1:53 pm (8 years ago)

  toti ne pensionam pana la urma 🙂

  Reply
 2. Deme
  February 19, 2010 at 5:44 pm (8 years ago)

  Da, dar eu ar trebui să fiu în floarea tinereţii…este inadmisibil! :))

  Reply
 3. alin
  February 20, 2010 at 12:08 pm (8 years ago)

  numa pensionar sa nu fii in tara asta :))

  Reply

Leave a Reply