Povestea continuă

A fost odată ca niciodată, pe meleaguri iutubiene, o melodie-bombă numai bună de parodiat. Dan Bălan o cânta, iar 4 tineri timișoreni au fost cei care au avut grijă să ne amuze prin reeditarea videoclipului. Mai țineți minte? Ei bine, povestea nu s-a oprit aici.

Timpul a trecut, o altă parodie a murit în fașă din cauza lipsei “actorilor”, iar pentru începutul anului universitar, băieții ne-au pregătit un material cu mesaj pe înțelesul studenților. Cu alte cuvinte, lovește exact unde doare mai tare, doar sărăcia e prietenă bună cu tinerețea, însă au inspirația să ne ofere și soluția. Ia dați voi un click mai la vale și aflați secretul care stă în spatele averii:

Și-acum, cine-s P&P Productions ăștia, să ne spună nouă ce să facem? Nimeni alții decât Pop și cu Pricop, sau Andrei și Laurențiu pentru colegii de facultate. Pot să vă mai spun că sunt studenți în anul II la secția de Publicitate din cadrul UVT, niște oameni faini și puși pe glume tot timpul.

Cum le-a venit ideea? Andrei mă lămurește: Ei au trecut prin asta și sunt convinși că nu sunt singurii tineri din lume în situație. Interesant e că această “chemare la oaste” e lansată la doar câteva zile după ce inițiatorilor le-a expirat programul de muncă – să înțeleg că deja le e dor să se întoarcă? 🙂

Ce-au mai făcut? Parodia sus menționată nu a fost prima joacă de-a regizorii, ci a fost precedată de o reclamă Redd’s (proiect pentru facultate). Dar asta nu înseamnă că, în vremuri nu foarte îndepărtate, ei ar fi refuzat cumva ocazia de a deveni, printre altele, Barbie girls într-un dans de câteva minute (vezi pe la minutul 2). Eu am râs și sincer, îi apreciez pentru că sunt oameni ce încearcă să pună un zâmbet pe față într-o lume tot mai mohorâtă, iar dacă asta înseamnă să se scălâmbăie pe o scenă, so be it :))

What next? Să nu credeți cumva că cei doi abandonează nava și ne lasă singuri și triști taman acum, când ne întoarcem la cursuri și seminarii visând la vacanța ce-a trecut și la cea care va veni. Nici vorbă! Surse sigure mi-au dezvăluit că lucrările pentru un nou material sunt în toi, urmând ca acesta să vadă lumina internetului în cel mai scurt timp posibil. Așa că țineți aproape, voi reveni cu un update 🙂

UPDATE: A apărut şi reclama pentru lamele Cratos, realizată în stilul lor propriu şi caracteristic. Daţi şi voi un ochi pe-aici şi vedeţi ce şi cum.

Comentarii Facebook

comments

Leave a Reply