Moș Niculae…în ianuarie :)

Luna decembrie are mai mult de 31 de zile, cum arată calendarul. Sau cel puțin așa văd eu lucrurile, de când Moșii ăștia au început să joace în prelungiri 🙂

În decembrie am primit 3 rânduri de cadouri. Pe data de 6 a fost moș Niculae, pe care îl așteptam cu ghetele făcute încă din copilărie. Anul ăsta nu mă așteptam la nimic, așa că nu m-am ocupat prea mult de partea cu papucii, dar se pare că totuși am avut noroc și nu am fost lăsată pe dinafară. În 13 decembrie am primit cadou de Santa Lucia, un fel de Moș Crăciun al italienilor (că la ei nu vine niciun Santa Claus pe 25). Nu intru în detalii despre surpriză sau motivele pentru care a ajuns la mine, cert e că m-am bucurat de ea, ca de orice surpriză. Last but not least, de Crăciun am mai primit oareșceva, după tradiție. Deci în ultima lună a anului 2010 am fost răsfățată cu cadouri 🙂

Ei, dar acu-i acu. Azi mi-am cumpărat o pereche de cizme foarte îmblănite, ca să mă ajute să trec iarna grea. Și, ca orice lucru nou cu pufoșenii sintetice pe dinăuntru, a început să împrăștie prin cameră un miros specific, drept pentru care le-am deschis, le-am suflecat, le-am parfumat și le-am pus pe hol, în fața ușii, să se aerisească. Dar ce să vezi!

Pe când am vrut să le iau în picioare, degetele mi-au întâlnit ceva tare în vârf. E ok, mi-am zis, sigur am uitat vreun carton înăuntru. Și bag eu mâna binișor căutând cartonul și…dau de o bomboană. Roșie. Frumoasă. Bineînțeles că mă pun pe râs cu colega de cameră (ea a glumit că poate vine moșul, dar nu ne așteptam să se chiar întâmple asta), de eram pe jos, literally. Și-n a doua cizmă, încă o minune dulce!

Bucuroasă tare și pe picior de plecare la școală, am scris fain frumos un post-it, mulțumind de vizită lui moș Nicu. Pe când mă întorc acasă, iaca și răspunsul:

Mno, acuma l-am invitat să se legitimeze cu o bătaie în ușă, măcar să știu cui mulțumesc. Suspectez colegii de vizavi 🙂

Vă țin la curent 😀

Comentarii Facebook

comments

6 Comments on Moș Niculae…în ianuarie :)

 1. INTJ
  January 5, 2011 at 11:35 pm (7 years ago)

  nice, very nice! 🙂

  Reply
 2. Me
  January 6, 2011 at 9:55 am (7 years ago)

  Mari combinatori astia prin camine…

  Data viitoare ti’as sugera, totusi, sa nu mai lasi chestii la usa pentru ca risti sa gasesti doar 2 bomboane in locul celor 2 cizme :))

  PS: “A fost din inima” suna fuckin’ gay :))

  Reply
  • Deme
   January 13, 2011 at 12:20 pm (7 years ago)

   Bine băi E., repede te-ai trezit tu să cârcotești că e gay și că ăia sunt combinatori :))

   Reply
 3. Mos Gerila
  January 7, 2011 at 1:29 pm (7 years ago)

  poate e careva care considera ca mai trebuie sa te indulcesti oleaca….1 bobo=nu mai fi asa o acritura…..X2..:D

  Reply
  • Deme
   January 7, 2011 at 11:25 pm (7 years ago)

   Posibil. N-am de unde ști, că nici până azi n-am aflat exact cine e, așa că nu pot să îl întreb dacă exista vreun mesaj ascuns :))

   Reply

Leave a Reply