O zi în care sunt copil

Chiar dacă, din punct de vedere legal, am atins acum 2 ani vârsta la care sunt văzută ca adult, încă mai consider că 1 iunie este și ziua mea. În amintirea vremurilor în care primeam înghețată gratis din partea școlii (în clasele I-VIII), în fiecare an obișnuiesc să mă răsfăț cu așa ceva, uitând pentru 10 minute că între timp am crescut și înghețata aia a fost cumpărată din banii mei, câștigați la muncă.

Azi am fost un copil… unul de 20 de ani, fără griji și fără bani. Fără griji, pentru că ieri a fost ultima zi ca vânzătoare de parfumuri din toată viața mea (sper). Fără bani, pentru că… ei bine, acolo nu câștigam cine știe ce, așa că nu m-am considerat niciodată “avută”. Un copil care s-a trezit la ora 1 după-masa și a avut o zi liberă, pe care a petrecut-o mâncând înghețată și sorbind o limonadă la piscină. Un copil care s-a trezit fericit, a mers la școală fericit și s-a întors fericit 10 minute mai târziu, s-a bălăcit fericit, a alergat fericit înapoi spre casă, prin ploaie, a tras un pui fericit de somn și s-a trezit năuc, dar tot fericit.

Ați înțeles ideea, cred – ziua asta, cu tot ce s-a întâmplat de-a lungul ei, a fost perfectă. Și, chiar dacă mâine dimineață visul se va încheia, în clipa în care alarma va suna la 7.30 și tramvaiul mă va purta spre viitorul job, a mai rămas o oră și jumătate până ce ziua mea de copil se încheie. Și sunt hotărâtă s-o fac să fie perfectă! 😀

Cât despre voi… ascultați asta și zâmbiți măcar 3.25 minute pe ziua de azi 🙂

Comentarii Facebook

comments

2 Comments on O zi în care sunt copil

 1. INTJ
  June 2, 2011 at 12:22 am (7 years ago)

  a mers la școală fericit și s-a întors fericit 10 minute mai târziu” … daaa, in conditiile astea si eu as fi fost fericit. :))

  Reply
 2. Morari Andrei
  June 3, 2011 at 12:01 am (7 years ago)

  Daca tu esti un copil mare de 20 de ani, eu ce sa mai zic? Sunt mai mare decat tine cu 2 zile :)) La emisiunea ABRACADABRA era o melodie in ea “Sa fii copil e un lucru serios, nimic pe lume nu-i mai frumos”, stiu ca nu am voce, dar ai inteles ideea:D! Ciao

  Reply

Leave a Reply