Pe ochi frumoși

După cum mulți dintre voi știți, eu sunt chioară. Nu-i foarte grav (-2,5 nu-i un calvar), dar nici minunat nu pot să spun că este. Din clasa a noua port ochelari, iar în a 10-a mi-am făcut prima pereche de lentile, pentru ocazii speciale sau zile în care țin morțiș să port ochelari de soare sau, pur și simplu, să renunț la (uneori) enervantul accesoriu.

Ce-i așa special la lentile?

Nu mai sunt îngrădită de două dreptunghiuri de sticlă (sau plastic), și pot să văd clar atunci când mă uit foarte sus, foarte jos sau foarte în lateral. Și nu se aburesc atunci când intru iarna într-o încăpere, venind de afară. Și pot să mă joc cu o minge sau să țopăi fără frica de a-mi pierde ochelarii. Și-mi pot lăsa ochii la liberă vedere, în loc să-i pun în vitrină. Și pot purta ochelari de soare. Și nu se reflectă blitz-ul în ele când fac poze. Și altele de genul ăsta.

Dar cea mai tare chestie e că nu le simți. Okey, îți ia o perioadă să te înveți cum să le pui și să le scoți, dar odată așezate pe ochi, nu mai simți nimic. Dacă ai senzația de corp străin, ceva n-ai făcut bine. Well, eu m-am învățat să fac bine și-s convinsă că oricine se poate descurca, doar nu-i mare filosofie.

Și-uite așa, în vreo 4 ani m-am deprins cu ideea de “ochi falși”. Doctorul mi-a sugerat la început niște lentile cu purtare prelungită (adică pot să și dorm cu ele…vreo lună), de la o firmă nemțească, și am mers pe mâna lor până acum. Iar acum… a venit vremea să ies din cutie și să analizez și alte opțiuni, poate găsesc ceva și mai grozav. Ca să n-o mai lungesc, m-am înscris în cea mai recentă campanie marca trender: DAILIES AquaComfort Plus.

Ieri am fost să-mi iau în primire pachețelul (mă aștepta deja de  o săptămână), și-am găsit înăuntru 5 perechi de lentile de unică folosință (deci, adio soluție de curățat!), plus o gentuță (albastră :D), plus un omuleț de pus la chei, plus flyerele pentru prietenele mele chioare (că doar cine se aseamănă, se adună).

Acuma mi-s curioasă să văd diferențele. În afară de faptul că pe astea le arunc direct la coș când le dau jos, vreau să văd cum funcționează sistemul Triple Action Moisture și ce impresie generală îmi face firma Ciba Vision. Deja am planificat primele 2 purtări (intenționez să le testez în medii diferite, pentru activități diferite), așa că o să vă țin la curent cu noutățile pe pagina de twitter și cea de facebook.

Să ne vedem cu bine!

Comentarii Facebook

comments

1Pingbacks & Trackbacks on Pe ochi frumoși

  1. Salon în teste - Livin' la vida Deme
    November 7, 2011 at 2:06 pm (6 years ago)

    […] trender, şi-au făcut apariţia în zona asta şampoanele, cremele, deodorantele şi chiar lentilele de contact, în cazul meu. Dar cine a mai auzit de un salon întreg luat “în teste” pentru o […]

    Reply

Leave a Reply