Chef de vacanţă

Anul trecut, colega mea ce cameră îmi spunea tot la câteva zile (mai ales în timpul sesiunii ei duble) că are nevoie de o vacanţă. Se întindea pe tot patul şi se scurgea printre cearşafuri de dorul unor zile fără grijă, în care să se tolănească pe-un şezlog, să asculte valurile şi să bea un Mojito. Na, vara asta a fost iar prin State, şi de data asta şi-a rupt o săptămână ca să meargă într-o croazieră, să facă plajă în Hawaii şi să îşi obţină mult-aşteptata relaxare. Mă bucur sincer pentru ea…acuma vreau şi eu!

 

 

Nu cer croazieră în Hawaii. Nu cer nici măcar să merg în ţările calde sau în Parisul la care visez de când mă ştiu, dar care încă nu mi se arată prea apropiat. Nu cer o săptămână. Vreau doar… să plec undeva. Să evadez. Să am un weekend diferit, rupt de realitatea mea cotidiană. Să văd altceva, să descopăr un loc nou.

 

 

În aprilie am fost la Budapesta, iar efectele pozitive datorate simplei schimbări de aer s-au văzut pe faţa mea vreme îndelungată. Vreau o experienţă asemănătoare, dar nu-i musai să trec graniţa pentru asta. M-aş mulţumi cu o călătorie şi în împrejurimi, gen… Poiana Mărului, că tot n-am mai fost de când cu teambuildingul OSUT din anul I. Sau… Văliug, că tot am auzit că-i frumos şi n-am fost niciodată. Sau… sau… sau… nu ştiu, nici nu-mi vin acuma în minte.  Orice loc în care să pot să mă plimb, să mă recreez, să mă relaxez. Cred că până şi Şag ar fi bun, numai să-mi ies undeva din ritm şi să stau vreo 2-3 zile.

Okey, you get it, caut altceva. Şi nu ştiu încă unde, cum şi cu cine, dar într-o bună zi o să plec. Deci dacă nu dau pe mail, twitter, facebook, messenger, gtalk & stuff şi nu răspund la telefoane, să ştiţi că m-am dus pe lume. Uraţi-mi baftă 🙂

Comentarii Facebook

comments

7 Comments on Chef de vacanţă

 1. INTJ
  November 8, 2011 at 10:33 pm (6 years ago)

  hmm … se apropie sarbatorile. bafta! … inclusiv cu Parisul. 🙂

  Reply
  • Deme
   November 8, 2011 at 11:22 pm (6 years ago)

   Da, se apropie sărbătorile, dar pe alea le voi petrece acasă. Cel puţin de Crăciun merg la Alba, să colind cu trupa din liceu şi să stau cu ai mei. Apăi asta nu e tocmai ceva ieşit din comun, dat fiind că se întâmplă în fiecare an, în exact acelaşi decor (poate mai inversez din greşeală 2-3 globuri pe brad, în rest…)

   Parisul… o să fie şi el într-o bună zi. I know it’s meant to be. Mulţumesc 🙂

   Reply
   • CristinaTM
    November 9, 2011 at 10:05 am (6 years ago)

    Ieftin, frumos și la îndemână ar fi Șureanu în mijlocul iernii (că tot mergi acasă). Cea mai nouă pârtie din țară, aproape de casă (deci nu te costă mult nici drumul nici mâncarea) și fără piți dubioase care să umble pe tocuri în zăpadă de-un metru.

    Reply
    • INTJ
     November 9, 2011 at 4:45 pm (6 years ago)

     poate ca intuiesc eu eronat … da’ (imho) nu destinatia pare sa fie “the issue”. sau, ca sa fiu mai explicit: “se apropie sarbatorile” = “se apropie acea perioada din an in care cuvantul together are alte valente” (chestie valabila chiar si cand e vorba de-un cuplu, nu doar la cei single).

     Reply
 2. Andreea Dobre
  November 13, 2011 at 5:06 pm (6 years ago)

  Bafta! 🙂
  Foarte tare prietena ta, s-a mai intors in Romania?

  Reply
  • Deme
   November 13, 2011 at 6:30 pm (6 years ago)

   Da, a fost plecată doar pentru 3 luni, cu Work and Travel 🙂

   Reply
   • Andreea Dobre
    November 28, 2011 at 1:28 pm (6 years ago)

    A, am avut o tentativa si eu, dar mie mi s-au parut nu tocmai seriosi si am lasat-o balta. Acum vad ca foarte multi pleaca cu ei sau cu altii tot din domeniu.

    Reply

Leave a Reply