Dragă şmecherule de club,

Sunt convinsă că te crezi un om cu totul şi cu totul special. Îţi dau dreptate, eşti o specie aparte, iar o scrisoare deschisă publicată pe blogul meu (nesemnificativ prin comparaţie cu strălucirea ta) este o confirmare nenecesară, însă pe care ţin să ţi-o aduc. O listă completă cu toate alesele-ţi trăsături ar fi o muncă prea grea pentru mine, prin urmare permite-mi să mă rezum la a le enumera doar pe acelea care mi-au atras cel mai mult atenţia.

În primul rând, ţin să precizez că arăţi într-un mare fel. Îmi place la nebunie când îţi iei un tricou decoltat, expunându-ţi pieptul epilat, ca la puii de găină proaspăt curăţaţi. Mă dă pe spate jerseul tău croşetat, mi se pare foarte şic şi arăţi într-adevăr masculin. Sunt pur şi simplu siderată de rezistenţa ta la căldură şi mă uimeşte felul în care reuşeşti să te bâţâi o noapte întreagă cu fularul înfăşurat în jurul gâtului, sau cu o vestă (musai neagră) purtată peste tricou (musai alb) – după o oră de dans în topul meu cel vaporos, eu deja mă sufoc. Jos pălăria, dom’le!

Desigur, ţinuta ta nu constă doar în vestimentaţie, căci efectul ar fi mult redus fără sprâncenele-ţi pensate, fără freza antigravitaţională sau cea de Bieber, fără lanţul cu pandantiv de la gât, fără ochelarii de soare (extrem de necesari într-un club atât de luminos, te înţeleg), fără UGG-uri… Toate astea adunate te fac, într-adevăr, un mascul feroce.

Conştient de statutul tău, mi se pare firesc să crezi că totul ţi se cuvine. Iar eu sunt o fraieră pentru că nu ştiu să mă simt onorată şi extaziată atunci când ochiul tău zăboveşte în detaliu peste trupu-mi, iar chipul tău poartă expresia unei hiene hămesite în faţa unei hălci de carne. Sunt chiar deraiată dacă-mi întorc ochii jenată, ca să nu mă mai simt violată de privea ta suavă precum a unui maniac cu acte.

Dar încă nu ţi-am spus ce iubesc eu cel mai tare la persoana ta: modul de abordare. Ai tu un fel mai special de a te apropia de mine, selectându-ţi cu grijă cuvintele, ca să vădească întocmai aprecierea pe care o ai faţă de mine. Sunt toată udă când mă întrebi “Ce faci, prinţeso?”, când îmi mărturiseşti că sunt cea mai frumoasă fată din încăpere, când te interesezi cu grijă dacă nu cumva mă plictisesc în compania prietenelor mele şi nu aş vrea să te însoţesc altundeva “ca să povestim” – însă mă văd nevoită să te refuz. Sunt convinsă că am avea foarte multe lucruri inteligente de discutat, însă e mai bine să o lăsăm pe altădată. Haide, totuşi, să păstrăm puţin mister în ceea ce priveşte numele şi numărul meu de telefon… oricum vin des pe-aici (aşa, cam din an în Paşte, dar tu nu ai de unde să ştii).

Totuşi, dragul meu, un lucru mă intrigă: la atâtea calităţi pe care le etalezi cu mândrie, mi-e puţin jenă să aduc subiectul în discuţie, însă… tind să cred că ai nişte probleme cu echilibrul. Asta pentru că de fiecare dată când traversezi clubul şi treci pe lângă mine, ai un scurt moment de rătăcire în care îmi foloseşti posteriorul ca punct de sprijin (e de înţeles de ce-l preferi, doar e cel mai pronunţat altorelief sculptat de mama natură pe partea mea dorsală). Însă îmi fac griji pentru tine… te deranjează lumina care pâlpâie, sau alcoolul pe care l-ai sorbit cu poftă? Te ia brusc cu ameţeli, puiule?

 

Uf, aş putea continua să-ţi scriu la nesfârşit, însă m-am plictisit. Şi nici nu am certitudinea că neuronul tău cel singuratic îşi va da seama că sunt doar foarte ironică, iar aprecierea mea faţă de tine este undeva sub nivelul mării. Sincer, cred că eşti penibil şi nu ar trebui să te miri că faci parte din categoria NFHH. Însă înainte să ne etichetezi (pe mine şi pe toate femeile care-ţi spun pas) drept c***e proaste, ţi-aş sugera să te uiţi în oglindă şi să mai lucrezi nu doar la aspect, ci şi la atitudine. Promit că te voi lua în serios atunci când arăţi ca un bărbat, nu ca un copil pe care încă îl îmbracă mami în fustiţă.

Cu sinceritate,

Aceeaşi.

Comentarii Facebook

comments

13 Comments on Dragă şmecherule de club,

 1. Daniel Preda
  January 28, 2012 at 11:05 pm (6 years ago)

  Dacă doar ți-a zis că ești cea mai frumoasă din club și nu s-a pus și în genunchi e degeaba.

  Reply
  • Deme
   January 29, 2012 at 9:27 am (6 years ago)

   Clar! :))

   Reply
 2. Marian
  January 29, 2012 at 12:38 pm (6 years ago)

  Deme-n-ti-al ! (stiu, nu e corecta despartirea, dar numele impune!) dupa postul asta trebe folosit aspiratorul pentru a culege putina cenusa ce a ramas din acest “troll da club” care este!
  Si, la vida es Deme! >:D<

  Reply
 3. Paul
  January 29, 2012 at 10:00 pm (6 years ago)

  Chiar crezi ca stie omu’ de NFHH ? 🙂

  Reply
  • Deme
   January 30, 2012 at 7:21 am (6 years ago)

   Poate după denumire nu, dar după feeling… sunt ceva şanse 😀

   Reply
 4. Cata Ilea
  January 30, 2012 at 2:14 pm (6 years ago)

  Apoi Deme draga, eu am citit, m-am amuzat si tin sa te-anunt ca m-ai facut sa oscilez intre 2 rubrici noi: re-inventarea lu’ “Geek in da Club” sau lansarea rubricii “fete cochete ce dau din plete” 🙂

  Poate facem un joint-venture pentru etapa urmatoare, ca har domnului, specimene inspirationale avem pe toate gardurile. Pardon, cluburile 😉

  Reply
 5. jack
  February 5, 2012 at 9:20 pm (6 years ago)

  Tocmai mi-ai amintit de ce n-am succes la agatat fete in club =))

  Nu stiu daca ai vazut 24 hour party people, dar ma gandesc ca, avand o abordare mai “old school” despre cluburi, ti-ar placea.

  P.S. Adu-mi aminte sa nu te supar vreodata. :))

  Reply
  • Deme
   February 5, 2012 at 9:29 pm (6 years ago)

   Jack is back! 😀 Mersi de recomandare, o să am grijă să-l văd înainte să intre ACTA în vigoare 😀

   P.S. Slabe șanse, but anyway… ai grijă să nu mă superi vreodată 😛

   Reply
 6. celmai
  February 19, 2012 at 8:39 am (6 years ago)

  cu mandrie recomand -stai acasa!

  Reply
  • Deme
   February 19, 2012 at 2:13 pm (6 years ago)

   Stau destul acasă și ies destul de rar, în ciuda faptului că sunt, în afara jobului de zi cu zi, o tânără studentă. Și totuși, de unde-ți vine mândria? :))

   Reply
 7. celmai
  February 19, 2012 at 5:35 pm (6 years ago)

  ma mandresc ca stau acasa si nu vad asemenea specimene 😐

  Reply

2Pingbacks & Trackbacks on Dragă şmecherule de club,

 1. Bunul simţ în cluburi n-a murit - Livin' la vida Deme
  March 4, 2012 at 2:10 pm (6 years ago)

  […] cadourile şi florile la garderobă şi dăm o tură în căutare de cunoscuţi. Un şmecher (din-ăsta trendy) îmi cântă de cum mă vede piesa aia a lui Pepe, “Cred că m-am îndrăgostit, da da, da […]

  Reply

Leave a Reply