Ți-ar prinde bine 3000 de euro?

Se dă una bucată oraș frumos, clădit în jurul Begăi. Se propune ca oraș Capitală Culturală Europeană. Se înființează o asociație care să se ocupe de toate hârtiile și acțiunile necesare. Iar acum… se caută logo!

Asociaţia Comunitară  “Timişoara – Capitală Culturală Europeană” a ajuns la faza în care are nevoie de o identitate vizuală. Ca să nu favorizeze un designer sau altul, asociația a lansat un concurs (acum vreo 10 zile, dar eu am aflat de el abia zilele trecute) adresat graficienilor, artiștilor plastici, designerilor și altor oameni din-ăștia cu minte strălucită și niscai pricepere.

Timpul este scurt, lucrările pot fi înscrise până miercurea viitoare (adică 21 martie) la ora 17.00, iar câștigătorul se anunță pe data de 6 aprilie. ‘Ăl mai șmecher primește 3.000 de euro 😀

Sună tentant? Aici e brieful, aici sunt câteva clarificări… what are you waiting for? Hai, spor la treabă și multă baftă!

 

Comentarii Facebook

comments

3 Comments on Ți-ar prinde bine 3000 de euro?

 1. jack
  March 16, 2012 at 12:40 pm (6 years ago)

  Eu am dat mai departe la cineva care se pricepe. De castiga, imi da comision. De iau eu comision, primesti si tu ceva. :))

  Reply
  • Deme
   March 16, 2012 at 1:06 pm (6 years ago)

   O cafea când mai vin prin Arad 🙂

   Reply
 2. Neox
  March 20, 2012 at 5:04 pm (6 years ago)

  exista deja o capitala culturala si isi merita dreptul pe deplin

  Reply

Leave a Reply