Concursuri pentru oameni cu idei

Azi am aflat din întâmplare despre două concursuri organizate de Studyka (o companie start-up lansată de o echipă de proaspăt absolvenți), axate pe două chestii pretty cool și la modă – orașul viitorului, respectiv egalitatea între sexe la muncă. Poate vă interesează 🙂

1. City of tomorrow challenge

Cu siguranță, fiecare dintre noi și-a imaginat măcar o dată cum ar vrea să fie sau să arate orașul viitorului. Fie că vorbim de proiecte axate pe ecologie, comunicații, transporturi sau de organizare a spațiului, tot ce ai nevoie este multă imaginație – ca să îi citez: There is no limit, just stay relevant!
Îți faci o echipă, te înregistrezi pe Studyka și te pui pe treabă ca să-ți dezvolți ideea într-o lucrare de două pagini, într-un format la alegere – Powerpoint, PDF, Word… Echipele finaliste vor trebui să convingă juriul printr-o prezentare ceva mai amănunțită a conceptului.

Premiile:

Locul I: O excursie într-un oraș inovativ la alegere (New York, Tokyo, Rio de Janeiro…)
Locul II: Câte un iPad 3 pentru fiecare membru al echipei
Locul III: Sistem Panasonic home cinema

Despre restul premiilor și alte beneficii, găsiți mai multe aici.

 

2. Gender Equality challenge

Gândit parcă pentru femeile independente, Gender Equality challenge caută o viziune originală asupra modului în care companiile pot jongla mai eficient cu egalitatea între sexe.
Pentru a participa, trebuie să te înregistrezi pe Studyka, să te alături unei echipe deja existente sau să-ți creezi una proprie și să îți descrii în 2 pagini ideea. La fel ca în cazul primului concurs, dacă proiectul tău se numără printre cele 30 de finaliste, va trebui să pregătești ceva mai multe detalii prin care să convingi juriul.

Premiile:

Locul I: O excursie într-un oraș inovativ la alegere (New York, Tokyo, Rio de Janeiro…)
Locul II: Câte un iPad 3 pentru fiecare membru al echipei
Locul III: O tabletă Archos

Despre restul premiilor și alte beneficii, găsiți mai multe aici.

 

Deadline-ul pentru ambele competiții este 22 aprilie. Baftă!

Comentarii Facebook

comments

Leave a Reply