Duci şi dor de ducă

Sunt unele zile în care îmi vine să îmi iau câmpii. Deşi sunt mulţumită, în cea mai mare parte a timpului, de viaţa mea şi modul în care se mişcă lucrurile prin ea, piticul ce mi s-a curibărit în căpşor şi are mereu chef de ducă se mai împiedică de câte-un anunţ interesant sau o ofertă de job tentantă şi îmi ţipă prin toată “curtea”: lasă tot, ia-te şi du-te! Şi dacă are şi norocul de a mă prinde într-o zi în care mintea mi-e plecată cu sorcova, e loc suficient pentru ca acel ţipăt să producă şi un ecou. 

Azi, de exemplu, am dat peste anunţul lui Manafu: Evensys angajează un om pe marketing şi PR. Job entry level, multă muncă, multe de învăţat, alert, destinat studenţilor sau absolvenţilor din zona comunicării. Experienţă anterioară în organizarea de evenimente/agenţii de PR/asociaţii studenţeşti, triple check.

Primul impuls: aplică, e exact ce ţi-ai dorit dintotdeauna! You’ve got what it takes, plus că vorbim de Evensys – cei care organizează anual o groază de evenimente business pe tot felul de teme (prin care şi Webstock, unde am fost voluntar în 2010 şi mi-a foarte plăcut), iar Manafu este un om de excepţie, de la care chiar ai ce învăţa. Şi e în Bucureşti – un oraş murdar, da, dar cu multe posibilităţi de dezvoltare profesională.

Dar apoi m-am gândit… la tot ceea ce am acum, la lucrurile care mă fac fericită, la restul vieţii mele. Ce vreau să fac cu viaţa mea? O întrebare cu 2 variante de răspuns, care de cele mai multe ori se cam exclud: carieră strălucită sau împlinire personală. Rareori poţi să le combini; poţi eventual să faci un compromis şi să te rezumi la o carieră ok şi ceva timp pentru familie. În cazul meu, sunt conştientă că în ultimul an, comfort zone-ul personal şi-a triplat dimensiunile şi puterea asupra  deciziilor mele: I’ve gone soft. Aşa că nu o să jump at the chance, deşi acum un an aş fi dat orice pentru ceva de genul ăsta. Amuzant cum se schimbă lucrurile, nu?

Aşa că dragilor, Deme(nta) s-a cuminţit pentru moment: îşi vede de viaţa ei, se lasă purtată de curent şi între timp calculează priorităţi.  Dar voi, tineri cu energie şi ambiţie, aplicaţi pentru jobul ăsta. Promite lucruri frumoase, iar feelingul meu e că le poate respecta 🙂 Baftă!

Comentarii Facebook

comments

Leave a Reply