Pianul călător 2013

… sau, mai degrabă, pianul invizibil, necunoscut. Voi ştiaţi că lunea viitoare, pe 25 martie, la Sala Capitol va fi un recital Horea Mihail, pornit în cel de-al treilea turneu naţional “Pianul călător”? Mda, nici eu. A anunţat cineva, undeva, chestia asta? Nu a anunţat.

Vestea că am primit câteva invitaţii la eveniment mi-a stârnit interesul şi am dat rapid un Google search, să văd despre ce e vorba, că denumirea suna bine. Ei bine, am rămas surprinsă de cât de slab e promovat turneul din acest an. Cu excepţia unui comunicat (probabil), trimis la final de ianuarie, care îl anunţă ca parte a unei suite de evenimente pregătite de Radio România Cultural, google nu-mi spune nimic. Nici partenerii media (care nu-s doi, trei) nu au dat mai multe informaţii, mulţumindu-se cu ştirea din ianuarie.

Cu o ultimă speranţă, m-am îndreptat spre site-ul turneului, pianulcalator.ro, însă acesta îmi spune doar data şi locaţia (Sala Capitol). Nu am găsit nicăieri ora, un preţ sau de unde aş putea cumpăra bilete; oare o fi intrare liberă, ca şi la Tecuci (apropo, singurele 2 articole recente legate de subiect vorbesc despre Tecuci şi Braşov. Timişoara, noi ce facem?). Ca să nu mai spun că  pe site sunt vreo 4 secţiuni complet goale. Şi mai este doar o săptămână până la recital.

Serios, oare când au de gând să dea toate detaliile şi să trimită comunicatul de actualizare? Duminică seara? Grr.

 

P.S. Am sunat acum la Filarmonică ca să cer detalii, însă am fost rugată să revin cu un telefon mâine, pentru că programul casieriei s-a terminat la ora 2. Frumos. Măcar bine că nu am mers până acolo degeaba… O să revin cu updates dacă aflu ceva 🙂

Comentarii Facebook

comments

Leave a Reply