Cel mai fain lucru la jobul actual

… este faptul că avem pauză de prânz. Bine, exagerez, nu e cel mai şi cel mai fain lucru (are competiţie serioasă, gen colegi de nota 15, atmosferă de ţi-e mai mare dragul, diversitate în fiecare zi), dar e una din chestiile care-ţi fac cu siguranţă ziua mai bună.

Mai ales vara, e o plăcere să-ţi trânteşti un Out-of-office şi să evadezi o oră pe terasă, la o limonadă (sau bere, pentru amatori, că nu te opreşte nimeni) şi o poveste (niciodată work-related). Sau să fugi la un prânz delicios la… Delicious times, de exemplu, unde găseşti un meniul zilei tare gustos. Sau să te înfrupţi dintr-o salată bună-bună lângă Emotion, în Unirii. Sau să pleci la plimbare fără ţintă, ca să compensezi orele de ruginit pe scaun. Sau să leneveşti pe terasa clădirii de birouri, privind de sus pe toţi cei care au treabă prin zona 700.

Sau să îţi mai rezolvi din treburi – plătit facturi, probat rochii de mireasă, shoe shopping, vizită la medic, epilat sau chiar… măritat 🙂 Adevărul e că, oricum ai lua-o, o oră liberă poate face minuni pentru starea de spirit şi îţi împarte cumva ziua în două, aşa încât la 2-3 când te întorci la mailuri şi la proiecte, parcă a început o nouă zi. Şi, dacă nu cumva ai exagerat cu prânzul, te pui din nou pe treabă cu energia specifică primelor ore din zi, când totul e posibil şi deadline-urile parcă sunt ceva mai prietenoase.

E o iluzie, ştiu (mai ales vinerea), dar… e frumos. And I love it 😀

Comentarii Facebook

comments

Leave a Reply