Beards. Beards everywhere

Articolul ăsta începe abrupt: Nu-mi place deloc, da’ deloc, trendul ăsta al bărbaților cu barbă. Pardon, ce se poartă acum nu e barbă, e de-a dreptul stufăriș / cuib de berze / mușuroi, la cum arată. Seriously, men, what the hell are you thinking?

Au început timid, cu Movember; ok, o lună fără să vă bărbieriți, treacă-meargă, lăsăm de la noi. Apoi, la final de lună, s-a uitat unul în oglindă și i s-a părut că arată macho, așa că a continuat să-și lase barba să crească. După care l-au văzut și alții, au probat și, surpriză, oglinda magică i-a spus fiecăruia că sunt bărbați fatali. Și de-acolo, potopul.

Celebritățile au preluat și ele trendul (citeam la un moment dat că unii și-au făcut chiar transplant, ca să aibă cu ce se mândri): Antonio Banderas, Aaron Paul, Brad Pitt sau Christian Bale sunt doar câțeva exemple. Moda a prins și în România – primul care îmi vine în minte e Silviu Pașca, dar nu e singurul care pare să o fi luat razna – e suficient să te uiți în jur, au ieșit ca ciupercile după ploaie.

Acuma, departe e de mine dorința ca toți să fie rași la milimetru, cu fălcuțe moi ca de bebeluș; și-așa bărbații generației noastre s-au cam… diluat (se vede că nu mai e obligatorie armata) și au început să ne împrumute decolteurile, accesoriile (cercei, poșete, bling blings) și chiar… cosmeticienele 🙂 Dar serios, dacă-și poartă barba trimmed sau cu un contur, un cioculeț, ceva (depinde de forma feței), arată trăznet. Adică exact ce vreau să văd lângă mine seara târziu și dimineața devreme.

Dar nu, frate, s-au gândit ei să devină toți Chewbacca. Sau popi. Either way, not attractive.

Sursa foto.

Comentarii Facebook

comments

4 Comments on Beards. Beards everywhere

 1. alin
  August 22, 2014 at 9:01 pm (4 years ago)

  Barbatii s-au diluat ? Pe bune ?!

  Dar voi, tarfelor ? Pozele nud de pe facebook nu-ti spun nimic ?! Si ai tupeu sa zici de barbati…

  Reply
  • Deme
   August 23, 2014 at 6:50 am (4 years ago)

   You’re missing the point; te legi de o frază, când articolul este despre cu totul altceva.
   Cât despre a doua parte a comentariului tău, nu mă identific (șocant, nu am poze nud – nici măcar poze “de plajă” – pe facebook) și nici nu-ți înțeleg înverșunarea. În plus, de când a devenit libertatea de a exprima o opinie catergorisită drept tupeu?

   O zi frumoasă îți doresc 🙂

   Reply
   • alin
    August 23, 2014 at 10:42 am (4 years ago)

    Cum nu ma intelegi ? Tu esti una din exceptii, dar vreo 99 % dintre voi asta fac. Si multe alte lucruri. Inversunat e putin spus. Cum sa fi altfel cand vezi ce rebuturi umane sunt femeile, dar au pretentii de parca ar fii cele mai cuminti fiinte de pe planeta, cand de fapt e tocmai invers ! Ipocrizia si aroganta mereu ma enerveaza !

    Reply
   • alin
    August 23, 2014 at 10:46 am (4 years ago)

    “de când a devenit libertatea de a exprima o opinie catergorisită drept tupeu?”

    De cand au inceput femeile sa isi vanda trupul pentru bani si “admiratie”. Indiferent in ce forma, direct sau pozandu-se. Tot prostitutie se cheama oricum.

    V-ATI PIERDUT ORICE DREPT atunci cand ati decis sa va vindeti ! Mi se pare logic !

    Reply

Leave a Reply