About

Născută şi crescută în Cealaltă Capitală, m-am mutat în Timişoara în toamna lui 2009, absolvind  în 2012 Comunicare şi Relaţii Publice, în cadrul Universităţii de Vest. Sunt o ardeleancă atipică, iute de gură, minte şi picior şi-mi place să-mi consum energia asta dansând (chiar dacă nu mai merg la salsa la fel de des ca înainte).

După un an de lucrat în mall şi 2 ani de PR, pentru moment trăiesc mirajul vieţii de corporatist într-o companie care îmi foarte place şi refuz să cred că jobul ăsta mă transformă într-un roboţel fără personalitate. În plus, grație lui m-am mutat în Londra în vara 2015 – unul din cele mai frumoase beneficii pe care mi le-a adus până acum.

În timpul liber, citesc, râd, mă plimb, învăţ să gătesc, fac puzzle-uri, petrec timp cu oamenii care îmi fac viaţa mai frumoasă, planific/plec în excursii sau…pierd vremea cu stil.

Sunt scorpiuţă în zodiac şi sunt mândră de asta, mai ales pentru că unele trăsături specifice zodiei (alea mai frumoase :D) chiar le pot regăsi în mine. Îmi plac freziile, orhideele în ghiveci, bujorii, trandafirii albi şi crinii imperiali. În plus, îmi mai plac rochiile, tocurile, desuurile din dantelă neagră, tiramisu, rujul roşu, diacriticele, deserturile cu nuci, oamenii optimişti, citatele smart, copiii, accentul britanic, frappe-urile, rochiile de mireasă şi cerceii de toate formele şi culorile.

Am tot timpul o melodie care îmi bântuie creieraşul şi de cele mai multe ori mă trezesc cântând, prilej pentru cunoscuţi să mă trimită (în zadar) la Megastar / Vocea României / X Factor şi alte minuni din-astea de „şoubiz”. Nu am descoperit încă pasiunea aceea care să mă facă să mă trezesc plină de vervă în fiecare dimineaţă, dar sunt optimistă că ea va ieşi, totuşi, la suprafaţă la momentul potrivit.

Planuri pe 10 ani? Să plec din ţară Am plecat din țară, deci mai trebuie să-mi găsesc pasiunea, să scriu o carte şi să fac un copil. Până atunci, îmi văd de ale mele şi iau fiecare zi exact aşa cum vine, încercând să o îmbunătăţesc atât cât îmi stă în putinţă

Scriu pe blogul de faţă din 2007,  și am mai dat cu peniţa şi pe TheSexist, ocazional în revista Şapte Seri Timişoara şi, extrem de rar, pe Muzica din Reclame… dar asta a fost tare demult 🙂

8 Comments on About

 1. Pato Basil
  November 21, 2010 at 3:10 pm (8 years ago)

  semeni foarte mult cu mine …din coincidenta.

  Reply
 2. Jori
  May 28, 2011 at 11:26 am (7 years ago)

  semeni foarte mult cu mine …din coincidenta.
  +1

  Reply
 3. celmai
  February 19, 2012 at 6:13 pm (7 years ago)

  frumos About ai !

  Reply
 4. Deme
  February 19, 2012 at 6:14 pm (7 years ago)

  mulțumesc 🙂

  Reply
  • Deme
   August 19, 2013 at 3:00 pm (5 years ago)

   ok…eu sunt putin socata 😀 sunt o alta Deme (de fapt ma numesc Demetra, dar toata lumea imi zice Deme), sunt tot in zodia scorpiei, iubesc rujul rosu, am colectie de cercei etc etc. In plus, visez sa fiu copywriter (sau sa lucrez in domeniul publicitatii, chiar si pe o alta ramura)… Ce as putea sa mai zic? Am citit de 3 ori descrierea ta si inca sunt incapabila sa imi continui treaba pe care o faceam pana acum… Mai este o alta “eu”pe undeva? :))

   Reply
   • Deme
    August 26, 2013 at 3:31 pm (5 years ago)

    Bună Deme! 🙂

    Dacă zodia, rujul şi colecţia de cercei încă se numără pe lista lucrurilor pe care le avem în comun, nu acelaşi lucru pot spune despre copywriting sau domeniul de activitate. S-au petrecut ceva schimbări în viaţa şi planurile mele de viitor – mulţumesc pentru că mi-ai adus aminte, prin comentariul tău, să modific descrierea 🙂

    Reply
    • Deme
     August 26, 2013 at 4:24 pm (5 years ago)

     Astept cu nerabdare sa citesc noua ta descriere 🙂 Oricum, ai un stil foarte frumos de a scrie si te felicit pentru asta!

     Reply
     • Deme
      August 26, 2013 at 4:57 pm (5 years ago)

      Mulţumesc, am făcut update 🙂

Leave a Reply